måndag 27 december 2010

Horor

Jag googlade lite på "drömtjejen" igår och kom så småningom fram till en sida där det förmedlades escorter. Intressant, tyckte jag och började fundera på huruvida ansvarig för sidan kunde räknas som kopplare och därmed kriminell.

Den lilla tid jag spenderade på sidan hittade jag ett antal män i varierande (sällan under 35) med mindre fördelaktigt utseende, varav den ena hyrde ut sig själv som hobby. Han begärde löjligt lite pengar. En annan nyttjade (vad jag fr Insider fått veta är) de gängse taxorna. Kan det verkligen finnas behov av detta? När man antagligen kan få en snygg kille för samma pengar. Föga förvånande riktade dessa män sig till just män, eftersom de överlägset är de största sexköparna.

Vidare fanns ett antal överåriga damer av den mindre vackra sorten, som hyrde ut sig själva för lika ynkliga summor som den ena av de nyss nämnda männen.

Sen fanns det de unga, snygga tjejerna. Övervägande med exotiskt utseende. Övervägande med text på engelska eller dålig svenska.

Icke legalisera sexköp. Det finns ingen anledning att ge klartecken till en handel med människokroppar. Och nej, det är inte samma sak att jobba på fabrik som att sälja röven.
De "lyckliga horor" som uttalar sig i media väljer alltid att dölja sin identitet. För att det är så stigmatiserande säger man. Men om man nu helt och fullt är stolt över sitt yrke borde man väl i det öppna vilja verka för acceptans av sexhandel. Om man nu tycker att det är det bästa yrke i världen så förstår jag inte varför ingen av dessa tillfrågade vill att deras eventuella dotter ska välja samma bana.
Många inom sexbranschen har någon gång varit utsatta för övergrepp och hade förmodligen aldrig hamnat i detta yrke om det inte vore för det. Ovanpå detta har vi trafficking. Jag vet att många lever i tron att trafficking skulle minska om det fanns statliga bordeller. Men Tyskland, med sin legaliserade prostitution är ett av de länder dit stora mängder av kvinnor blir slussade från Östeuropa och Asien för sexhandel i andra Europeiska länder. Det är även de lagliga bordellerna i Tyskland som står för stor del av traffickingen.

Det finns en sorts seköpare som jag föraktar mer än alla andra. Det är de "vanliga männen" som aldrig skulle köpa sex i Sverige men som åker till Thailand och helt plötsligt tycker att det är en helt annan sak. De tror att kvinnorna gillar det, att de hellre lever som prostituerade än att jobba med något annat eftersom det ger mer frihet. De tycker att de själva är rätt snygga, så att det egentligen är en välgärning av dem att köpa sex och bespara den stackars flickan någon fet svettig amerikan. De tycker att det är en helt annan sak eftersom de får "The girlfriend experience". Detta utnyttjande av människor som lever i fattigdom, denna brist på empati och allmän tankeverksamhet är bland det vidrigaste jag vet.


Jag säger att den lyckliga horan inte finns. My 2 cents.






Det sista klippet är från "My boyfriend the sextourist", en dokumentär om kvinnorna och kunderna på en bordell i Venezuela, där man erbjuder "The girlfriend experience".

5 kommentarer:

  1. Kommentarer överflödiga egentligen...Det är sjukt att det kan finnas ett så'nt behov av prostituerade...För helvete...Får ni inte napp på nuppning: RUNKA! KÖP DOCKA! VAD SOM HELST UTOM ATT FÖRNEDRA EN ANNAN MÄNNISKA FÖR DIN EGEN NJUTNINGS SKULL!!!

    SvaraRadera
  2. Fan, jävlaförbannade gubbslem !!!

    SvaraRadera
  3. Jo, problemet ligger onekligen hos männen. Det är de som köper sex. Jag skulle väl säga att globalt sett är det nästan ett undantag att kvinnor köper sex.

    Detta i sin tur har ju bakgrunden i historiens syn på kvinnan. "Redan de gamla grekerna.." Time for change!

    SvaraRadera
  4. Bra dokumentär förresten den där:"My Boyfriend, The Sex Tourist"!

    SvaraRadera
  5. Ja, jag kollade hela på youtube sen.

    SvaraRadera